1. marraskuuta 2011

Jouluinen haaste!

Ennen kuin huomaatkaan, on taas se aika vuodesta, kun ympärillä on tuttuja värejä, ääniä, tuoksuja ja makuja. Joulu alkaa siis olla hetken päästä ajankohtainen asia! Useimmilla jouluun liittyy perinteitä, joka vuosi toistuvia kuvioita. Niin ihania ja herttaisia kuin nuo muistoihin painuvat perinteet ovatkin, on joskus mukava tehdä pieni piristävä irtiotto. Niinpä Presenton blogin kautta aikojen ensimmäinen korttihaaste kulkee aiheella

erilainen joulukortti


Käytännössä tämä tarkoittaa mitä tahansa perinteisestä poikkeavaa joulukorttia. Muuttaa saa ihan mitä itse haluaa: värimaailmaa, kuvioaihetta, koristuksia, tekstiä, jotakin muuta tai vaikka kaikkia näitä! Ei ole olemassa vääränlaista korttia tässä haasteessa, kaikki tavalla tai toisella erilaiset joulukortit pääsevät kisaan mukaan.

Haaste käynnistyy 1.11. ja on voimassa marraskuun ajan. Osallistua voi tiistaihin 29.11. klo 23.59 asti. Voittaja arvotaan Mister Linkyn kautta jätettyjen haastekorttien kesken 30.11. ja onnekas osallistuja paljastetaan blogissa samana päivänä.

Haasteeseen osallistutaan jättämällä alla olevaan Mister Linkyyn osoite oman blogin postaukseen, josta haastekortti löytyy. Kortilla voi osallistua vain tähän haasteeseen ja sen tulee olla blogissa aiemmin julkaisematon, juuri tähän haasteeseen valmistunut työ. Sinun ei tarvitse olla Presenton blogin lukija osallistuaksesi, mutta olisi mukava, jos olisit :)

-------  Lisäys 2.11.:
Mikäli haluat osallistua haasteeseen, mutta sinulla ei ole blogia, lähetä kuva tekemästäsi haastekortista osoitteeseen presento@hotmail.fi.

Huom! Tässä osoitteessa otetaan vastaan posteja vain blogin toimintaan liittyen. Kaikissa muissa asioissa suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan liikkeeseen puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Kiitos :)

------- Lisäys 17.11.:

Huom!! Sähköpostiosoitteen loppu on tosiaan .fi (ei .com)!
-------

Ja sitten se huikein osuus: palkinnoksi voittaja saa Presenton valikoimista koostetun yllätyspaketin, jonka arvo on noin 40 euroa! Paketin sisältö on tosiaankin yllätys, mutta sen verran paljastetaan, että liittyy nimenomaan korttiaskarteluun. Nyt siis ehdottomasti kannattaa kokeilla omaa tuuriaan ja ottaa osaa haasteeseen!

Loppuun vielä muutama kimmoke erilaisten joulukorttien pohdiskeluun mallikorttien muodossa.


Mallikorteista ensimmäisen tehnyt Sophia, muut Sinikka.


Hauskoja ideointihetkiä ja arpaonnea kaikille osallistujille!
8 kommenttia:

 1. Harmi että tähän ei voi osallistua kuin blogilliset kortteilijat. Olisiko mahdollista s.postitse laittaa kuvaa kortista ja siten osallistua blogittomana?

  -Johanna

  VastaaPoista
 2. Hei Johanna!

  Ja kiitos kommentistasi!
  Blogittomat voivat osallistua juurikin kuvailemallasi tavalla. Lisätään tämä vielä tuonne varsinaiseen blogitekstiinkin. Sähköpostiosoite, jonne kuvan kortista voi lähettää, on presento@hotmail.fi (tässä osoitteessa otetaan vastaan vain haasteisiin liittyviä kuvia).

  Terkuin
  Presento/ Sinikka

  VastaaPoista
 3. Tosi mielenkiintoinen eka haaste! Inspiroi heti tekemään kortin. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana haaste! Piti ihan tätä varten lähteä ostamaan Presentosta kulmapyöristäjä :D .

  VastaaPoista
 5. Jo alkoi marraskuun pimentäneissä aivoissa raksuttaa =) ja mielessä muotoutua moderni joulukortti ;)

  VastaaPoista
 6. Oi joi, ehdinkin juuri blogata erilaisen joulukortin tietämättäni tästä haasteesta.
  No, yritän ehtiä tähän haasteeseen kuitenkin uudella kortilla mukaan :)

  VastaaPoista
 7. Mukana ensimmäisessä haasteessa :) Toivottavasti kortti on tarpeeksi erilainen, vaikka perinteisiäkin elementtejä on mukana...

  VastaaPoista
 8. Hienoa, että haaste on jo inspiroinut useampaa ja haastekortteja on alkanut sadella! Kiitos kaikille tähän mennessä osallistuneille aktiivisuudesta :)

  Maaret:
  Kävipä hassusti! Onneksi haasteaika kuitenkin on melko pitkä, toivottavasti siis aikaa löytyy toisenkin erilaisen joulukortin valmistamiseen :)

  Iltahämärä:
  Tämä haaste on siitä kiva, että vääränlaista korttia ei olekaan! Erilaisuus on katsojan silmässä ja riippuu tietysti paljon siitä, millaisiin joulukortteihin kukakin on tottunut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!