27. marraskuuta 2011

Uutuustuote: Washi-teipit

Myymälään saapui tässä ihan hiljattain aivan uuden uutukaisia tuotteita, washi-teippejä (kulkevat myös nimellä masking tape/teippi) . Kyseessä on alkujaan Japanista lähtöisin oleva paperinen, maalarinteippimäinen tuote, josta saa tehtyä kaikkea hauskaa ja näyttävää askartelun saralla. Saapuneet teipit ovat YouDo:n tuotteita, kaikkiaan saatavilla on neljä erilaista kahden teippirullan settiä.Kuvassa kaksi teippisettiä: vihreäpilkullinen-punasydän "Ueno" ja harmaaraidallinen-tähti "Ginza". Näiden lisäksi tällä hetkellä myymälästä saatavilla setit vaaleansiniruudullinen-punaraidallinen "Shibuya" sekä nuotti-kirjoitus "Roppongi".

Ja mitä näillä teipeillä sitten voi tehdä? Aivan mitä vain! Niillä voi kiinnittää valokuvia ja papereita, niihin voi kirjoittaa, ne käyvät korttipohjan tai vaikka puisen/kartonkisen kuvion, rasian tai muun esineen päällystämiseen, niillä voi tehdä 3-ulotteista pintaa, paketointiinkin ne soveltuvat oivasti. Vain mielikuvitus siis on rajana!

Tässä muutama jouluinen mallikortti, joissa on käytetty washi-teippejä.

Washi-teippiä 3-ulotteiseksi pinnaksi rypytettynä.

Teippiä korttipohjassa taustana.
Tässä myös teippi taustana. Korttipohja on ensin päällystetty teipillä, sitten leikattu askarteluveitsellä sydänaukko kortin sisäpuolelta.

Washi-teippiä yksinkertaisessa muodossa.

Ainakin näiden korttien tekijä tykästyi teippeihin kovasti ja aikoo jatkaa tutustumista suositellen lämpimästi muillekin!

Mallikortit tehnyt Sinikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!