1. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 1. luukku

Presenton blogissa jännätään joulun lähestymistä oman joulukalenterin voimin! Muistahan tulla joka päivä kurkkaamaan mitä päivän luukusta paljastuu.


1.luukku"Joulu on kuusenneulasten ja
sammuvien kynttilöiden tuoksua,
ja hiljaista, onnellisen sykähdyttävää
rakkautta,
ja lahjoja, ja unta, jossa kasvoja hipovat
enkelin siivet."

- Mika Waltari -On joulukuun ensimmäinen päivä ja useimmat joulukortteja itse väsäävät ovat jo aloittaneet urakkansa. Jos kuitenkaan et vielä ole päässyt oikein vauhtiin kortteilun kanssa, niin nyt kiireesti tarvikkeiden kimppuun! Muistathan, että joulukorttien viimeinen postituspäivä edullisemmalla joulumerkillä on jo parin viikon päästä, 15.12.!

Mallikortissa korttipohjan reunoja sotkettu leimasinmusteella. Pohjaan kiinnitetty Canvas Corp.:in pallokuosista skräppipaperia, jonka reunoille sotkettu valkoista leimasinmustetta. Vintage-kuva Reprintin kuva-arkista, kuvan reunoja ressattu eli "hangattu rikki" ressaajan avulla (tähän käy myös saksien terä tai veitsi). Pienet lumihiutaleet leikattu kuvioleikkurilla, hiukan krakleerausainetta ja valkoista leimasinmustetta pintaan. Jouluntoivotus kohokuvioitu valkoisella kohojauheella.

Mallikortin tehnyt Sinikka.

Tästä se alkaa, virallinen joulun odotus! Tervetuloa taas huomenna kurkkaamaan mitä kivaa kalenterin luukusta silloin löytyykään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!