14. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 14. luukku

14. luukku

"Tontun tiuku helähtää
pimeässä siellä.

Minne matka miekkosten
talvisella tiellä?

Joulu meitä juoksuttaa,
kiirettä nyt riittää.

Tuotte joulutunnelman,
siitä saamme kiittää.

Sytytämme kynttilät,
pimeän ne poistaa.

Hyvän tahdon terveiset
silmistänne loistaa.

- Ester Ahokainen -


Joulukuu alkaa olla puolivälissä ja odotettu juhla lähestyy vauhdilla. Viikon päästä samaan aikaan alkaa jo pienissä ja ehkä hieman suuremmissakin vatsoissa lennellä perhosia ja jouluaaton odotus on ylimmillään! 

Tässä viimeisiä valmisteluja tehdessä ja joulutunnelmasta nauttiessa voitaisiin taas pyöräyttää käyntiin mini-arvonta! Arvonta käynnistyy tänään ja osallisiksi arvontaan pääsevät kaikki ne, jotka ovat kirjanneet itsensä tästä alta löytyvään Mister Linkyyn viimeistään 17.12. Arvonta suoritetaan 18.12. Palkintona tällä kertaa My Mind's Eye:n Lost & Found- sarjan "Dream"- akryylileimasinsetti.

Säännöt samat kuin viime kerralla, mutta kerrataan vielä. Osallistuaksesi kirjaa nimesi ja blogiosoitteesi alta löytyvään Mister Linkyyn. Jos sinulla ei ole omaa blogia, laita blogiosoitteeksi Presenton blogin osoite ja lähetä Presenton sähköpostiin presento@hotmail.fi viestiä millä nimellä ja numerolla olet arvontaan osallistunut. Tämä siksi, että meillä on voiton kohdallesi osuessa sähköpostiosoite, jonne otamme yhteyttä :)

Mukavaa keskiviikkoa ja arpaonnea kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!