15. tammikuuta 2012

Paperiaskartelua

Tammikuu alkaa kääntyä jo loppupuolelle, toivottavasti kaikilla on ollut mukava alkuvuosi tähän mennessä! Tuliko tehtyä uudenvuodenlupauksia ja jos niin millaisia? Allekirjoittanut (Sinikka siis täällä, hei vaan :) ) teki tänäkin vuodenvaihteena lupauksen ja päätöksen ottaa kuntoilun osaksi elämäntapoja. Katsotaan kuinka pitkälle intoa tänä vuonna riittää...

Mutta askartelurintamalla tapahtuu aina uutta!
Monia puraisee näin kevään korvalla sisustuskärpänen ja kotiin halutaan uutta ja piristävää ilmettä. Kodin ilmettä voi muuttaa hyvinkin pienillä asioilla, kuten vaikkapa pahvikirjaimilla tai -numeroilla. N. 20 cm korkeat kirjaimet ja numerot voi halutessaan koristella mielensä ja makunsa mukaan käyttämällä esim. erilaisia papereita, askartelumaaleja, nauhoja, strasseja, puolihelmiä ja muita koristeita. Tässä esimerkkinä Sophian valmistama, hiljattain myöskin Turun Sanomien Teema- liitteessä esitelty perinteinen onnenumero:

Kaiken moisista ihanista paperiaskartelutarvikkeista voi myös valmistaa paljon muutakin kuin kortteja tai skräppialbumien sivuja. Tässä Ennalta suloinen esimerkki: vauvan katselukirja. Ihana lahjaidea pikkuiselle, varmasti tunnearvokas ikuisesti!
Aurinkoisia tammikuun päiviä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!