9. kesäkuuta 2012

Kesäsateiden aikana

Kesä on jo päässyt mukavasti käyntiin, mitä ei välttämättä viileiden ilmojen perusteella joka päivä uskoisi. Tänään paistoi aurinko (ainakin täällä Suomen Turussa) ja huomiseksi tiedossa olisi vettä. Mutta hei, kyllähän kesäsateetkin kesään kuuluvat ja niiden raikastaessa ilmaa sekä luontoa on mukava käpertyä kotiseinien sisäpuolelle toteuttamaan itseään.

Hauskaa sadepäivän puuhaa tarjoilee esimerkiksi kotiuunissa kovetettava Fimo-massa. Vain mielikuvitus on rajana tämän tuotteen kanssa leikkiessä. Voit valmistaa massasta koriste-esineitä tai koruja, nukkekotitavaroita sekä jääkaappimagneetteja, kuin myös pinssejä ynnä uniikkeja Crocs-koristeita! Ja jos et kerta kaikkiaan mitään muuta keksi, muovaile vaikkapa kadonneiden lautapelinappuloiden tai noppien tilalle uuden uutukaiset versiot, niin on pelatessa hauskaa puuhaa seuraavaksikin sadepäiväksi.

Fimo-massojen kanssa voit käyttää myös halutessasi käteviä silikonimuotteja. Niiden käyttöön alla lyhyt opastus (klikkaa kuva isommaksi).
Vielä inspiraatiokuvaa:

Ja sitten ei muuta kuin sadepäiväpuuhiin!

p.s. Voidemaalit kustantavat nyt myymälässämme vain euron/ purkki! Mitähän kaikkea kivaa niistä sitten keksiikään?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!