20. heinäkuuta 2012

Kesän raikkautta

Kesä ja kiireet ovat vieneet mennessään, jonka seurauksena blogikin on jäänyt pienelle lataustauolle. Nyt palaillaan raikkailla kesäisillä väreillä ja teemoilla.


Tämä pikkuruinen lahjakassi on tehty Presenton loppukevään/alkukesän uutuuksista. Itse kassiin on käytetty Canvas Corp Black & Ivory Bon Appetit- paperia. Puutarha-aiheiset kuvat ovat puolestaan Canvas Corp All Spices & Herbs Tags on Ivory- paperiarkista. Perhonen on huopakuvio, joita on saatavilla edullisissa värilajitelmaseteissä. Ihana, pirteän vihreä paperinaru puolestaan on Halbachin setistä, jossa on kolme 15 metrin rullaa kolmea eri väristä ohutta paperinarua.

Pussukka on niin pieni, ettei sinne mahdu sisälle muuta suurta kuin tunteita, mutta juuri sillä ajatuksella tämä mallityö onkin tehty. Jos ei keksi, mitä veisi mökkituliaisiksi sukulaisille tai ystäville, kannattaa ajatella laajemmin. Mitäpä jos kuivaisi itse tilliä, ruohosipulia, persiljaa tai muita yrttejä ja veisi kesämakuja viemisinään? Tillit ja ruohosipulit saa ostettua tuoreina ja uuni nopeuttaa kuivaamista, mutta jos on kovin kiireinen aikataulu, voi yrtit ostaa myös valmiiksi kuivattuina ja vaihtaa vain ulkoasua koreampaan. Kuivatut yrtit kannattaa pakata vielä pieneen sellofaanipussiin ennen lahjapussukkaan asettelemista.

Pienen viemisen mukaan voi liittää myös aiheeseen sopivan kortin iloisilla kesätoivotuksilla:


Kortin materiaaleina on käytetty samoja tuotteita kuin edellä: Canvas Corp All Spices & Herbs Tags on Ivory- paperia sekä Halbachin paperinaruja.

Jos yrttiteema ei tunnu ihan omalta, voi valita vaihtoehdoksi vaikka merituulen ja polttavan kuuman rantahiekan (vaikkei viimeiseksi mainitusta niin olekaan tältä kesältä merkkejä näkynyt).


Kollaasimainen kortti on rakentunut niin ikään Canvas Corp- uutuuksista. Taustapaperina sini-valkoraidallinen Blue & Ivory Ribbon Stripe, kuviot sekä teksti puolestaan Beach Sampler on Ivory- arkilta. Merihevoseen ja kuvioympyröiden reunoille on hieman lisätty kirkasta Rayherin kimalleliimaa, täplikäs nappi on puolestaan Papermanian tuotoksia.

Mallityöt tehnyt Sinikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!