6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivä

Blogi on vietellyt hiljaiseloa jo jonkin aikaa. Tauko ei ollut varsinaisesti suunniteltu, vaan monien sattumien summa. Jospa nyt näin itsenäisyyspäivän kunniaksi yritetään puhaltaa hieman henkeä internetin tähänkin kolkkaan ja aloitetaan loppuviikon kestävä joulukorttimaraton!

Joulukortithan tulee postittaa viimeistään ensi viikon torstaina, jos mielii saada joulutervehdyksensä matkaan edullisemmalla joulumerkillä. Vielä siis ehtii oikein hyvin, jos eivät kortit jo ole tehtynä. Seuraavien päivien aikana aina sunnuntaihin saakka tarjoilemme blogissa joulukortti-ideoita monilla eri tyyleillä, joista toivon mukaan jokainen löytää oman inspiraationsa! Jos oikein innostutaan, niin postauksia saattaa maratonin aikana tulla päivässä useampikin kuin yksi.

Aloitetaan maraton hieman modernimpien, hempeän vaaleanpunasävyisten vintagekorttien parissa.


Näistä korteista näkee, että kun tuntuu, että kaikki ideat joulukortteihin on jo käytetty, mikään ei estä kääntymästä vaikkapa ihan muiden kuin jouluisten papereiden puoleen. Jos ei ole henkilökohtaisia mieltymyskriteereitä esteenä, kannattaa myös ajatukset perinteisestä jouluväreistä heittää romukoppaan ja kokeilla rohkeasti toisinaan ihan muitakin värejä. Lopputulos voi olla piristävä ja positiivisesti yllättävä!

Mikä on mielipide jouluväreistä ruudun sillä puolen? Ovatko perinteiset värit ainoat oikeat vai kokeiletko mielelläsi myös uusia ja yllättäviäkin värejä ja väriyhdistelmiä jouluaskartelussa? Kommenttiboksissa sana vapaa!

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!