8. joulukuuta 2012

Joulukorttimaraton osa III

Joulukorttimaraton jatkuu! Vielä tämän ja huomisen päivän blogissa jaetaan joulukortti-ideoita viime hetkien joulukorttiaskarteluun.
Tänään mennään tällaisissa merkeissä:

Joskus on hyvä tehdä kompromissiratkaisuja. Tämän kertaisissa mallikorteissa kaikki materiaalit eivät ole suihkaan suoraan jouluisia, mutta käyvät hyvin myös siinä yhteydessä käytettäväksi. Tasapainoa tuovat toiset elementit, jotka puolestaan ovat hyvinkin jouluisia.

Ylemmässä kortissa on modernin jouluinen hopea/craft- tähtipaperi sekä hopealla leimamusteella painettu jouluntoivotus. Tekstin alta löytyy kuitenkin iso paperinen kukka, jota ei välttämättä tulisi heti ajatelleeksi liittää joulukorttiin.
Alemmassa kortissa puolestaan mukavan vanhanaikaista joulutunnelmaa ovat luomassa hillitty puuvillanauha sekä leimattu teksti, jossa on kaunis, mennyttä aikaa henkivä kaunofontti. Paperi taas puolestaan on itse asiassa Maja Designin saaristolaishenkistä Skärgårdsliv- sarjaa, mutta istuu hyvin myös jouluiseen maailmaan. Mallikortissa on käytetty saman paperin eri puolia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!